Interrail met boot en veerpont

© iStockphoto

Interrail heeft twee leuke nieuwigheden voor dit jaar: de Attica Pass waarmee reizigers de Griekse eilanden per veerpont kunnen ontdekken en de opname van de Zwitserse bootdiensten op het Thunermeer en het Meer van Brienz in de Interrail Global Pass.

Interrail komt dit jaar met de nieuwe Attica Pass, een One Country Pass die het voor reizigers mogelijk maakt om van het ene naar het andere Griekse eiland te reizen per veerpont. Dit kan tot zes overtochten per maand.

Met de pas kunnen interrailers om de veerponten van de Attica Group tussen Italië en Griekenlan gebruiken, tezamen met diensten tussen een aantal Griekse eilanden, zoals Kreta, Santorini en Mykonos. Dit kan zowel in de eerste als de tweede klas en alle bijkomende kosten, zoals brandstoftoeslagen en havengelden, zijn inbegrepen.

Zwitserland

In Zwitserland zijn de bootdiensten van BLS nu volledig geïntegreerd in de Interrail Global Pass, in tegenstelling tot de 50% korting die voorheen werd gegeven. Dit maakt het voor reizigers mogelijk om het hele jaar door de adembenemende uitzichten van Zwitserland te ervaren.

Andere recente verbeteringen in het aanbod zijn het Gezinsconcept, de 1e klas Youth Pass en prijsverlagingen voor de Adult en Senior Passes.

Interrail passen worden verkocht door de nationale Europese spoorwegmaatschappijen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content