Internationaal kunstenfestival voor de allerkleinsten in Neerpelt

© GF

Tijdens het weekend van 5 tot 7 juni kunnen de allerkleinsten in Neerpelt kennismaken met muziek, theater en klankkunst uit alle hoeken van Europa.

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni kunnen de allerkleinsten van nul tot vier jaar terecht op het Provinciaal Domein Dommelhof te Neerpelt voor de vierde editie van Babelut Festival.

Dit festival dompelt de allerkleinsten onder in de wondere wereld van muziek, theater en klankkunst uit alle hoeken van Europa. Drie dagen boordevol voorstellingen, workshops en installaties voor baby’s, peuters, kleuters, hun ouders en grootouders en iedereen die muzikaal aan de slag wil met jonge kinderen.

Musica, Impulscentrum voor Muziek heeft al ruim 30 jaar ervaring op het vlak van muziekeducatie. De organisatie biedt ook heel wat activiteiten voor baby’s en peuters aan en deelt via nascholingen en studiedagen haar expertise met iedereen die met deze jongste doelgroep in contact komt en muzikaal aan de slag wil. Alle activiteiten voor en rond deze jongste doelgroep worden gebundeld onder de noemer ‘Babelut’.

Theater De Spiegel viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan waarvan 10 jaar als Vlaams pionier in het maken van voorstellingen voor de allerjongsten. Op Babelut Festival presenteert De Spiegel verschillende voorstellingen en een fototentoonstelling die 10 jaar theater maken voor de allerkleinsten in beeld brengt.

Praktische informatie

Provinciaal Domein Dommelhof – Toekomstlaan 5, 3910 Neerpelt

Tel.: 05-07.06.2015

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content