Insidertips voor de zomer in Rome

© Reuters

De zomer is de fijnste tijd om Rome te bezoeken. Overal zijn er concerten (vaak gratis), voorstellingen en festivals op bijzondere locaties en veel attracties blijven extra lang open.

Romespecialist Persoonlijk Rome stelt ieder jaar een uitgebreide actuele lijst samen met allerlei leuke, extra activiteiten die de stad in de zomer biedt.

Ondanks de drukte en hoge temperaturen is de zomer de fijnste tijd om Rome te bezoeken. Overal zijn er concerten (vaak gratis), voorstellingen en festivals op bijzondere locaties en veel attracties blijven extra lang open. Het Colosseum en de Engelenburcht kunnen bijvoorbeeld onder de sterren bezichtigd worden.

Deze en veel meer tips voor Rome zelf, maar ook voor excursies buiten de stad, kunt u gratis downloaden op www.persoonlijkrome.nl. Die zomertips worden voortdurend geactualiseerd.

Persoonlijk Rome kan u ook helpen bij het samenstellen van een tour door Rome – met of zonder persoonlijke gids – die helemaal voldoet aan uw eigen wensen. Ook kunnen ze u helpen bij praktische zaken, het boeken van activiteiten, het reserveren van hotels en het uitkiezen van een restaurant. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content