Infodagen over wereldwijde campervakanties

Campervakantiespecialist Travelhome organiseert dit najaar verschillende bijeenkomsten over campervakanties in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Namibië. Een aparte infodag wordt georganiseerd voor klanten die niet individueel willen reizen maar liever in groepsverband.

Tijdens de bijeenkomsten geven deskundige medewerkers en reisleiders alle achtergrondinformatie die nodig is voor het maken van een geslaagde camperreis. Door middel van beamerpresentaties krijgen de reizigers gedegen informatie over alle aspecten van een vakantie met de camper. De presentaties zijn ingedeeld per bestemming en nemen 30-60 minuten in beslag.

Ook bestaat de mogelijkheid om persoonlijke reisplannen te bespreken met één van de medewerksters. Bezoekers kunnen ook campers bekijken en individuele gesprekken voeren met Travelhome-medewerkers.

Touroperator Travelhome specialiseert zich al ruim 21 jaar in campervakanties en is onderdeel van de ANWB. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zij biedt camperreizen aan naar Amerika, Canada, Alaska, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië, Chili, Thailand, India en Europa.

De bijeenkomsten vinden op volgende momenten plaats:

zaterdag 11 oktober: Amerika en Canada – Van der Valk Hotel Eindhoven: 10.00 – 16.00 uur. Diverse campers te bezichtigen.

zaterdag 1 november: Begeleide groepscamperreizen Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Namibië, Argentinië – Van der Valk Hotel Eemnes: 10.00 – 16.00 uur.

zaterdag 15 november: Amerika en Canada – Van der Valk Hotel Eindhoven: 10.00 – 16.00 uur. Diverse campers te bezichtigen.

zaterdag 13 december: Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Namibië – Van der Valk Hotel Eindhoven: 10.00 – 16.00 uur. Diverse campers te bezichtigen.

Toegangsprijs is 5 euro per persoon met een maximum van 15 euro per groep. Aanmelden via de website www.travelhome.nl via de ‘Infodagen button’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content