India gastland op het Vakantiesalon in Antwerpen

© Reuters

India is het gastland van de 35ste editie van het Vakantiesalon Vlaanderen dat van 24 tot 28 januari 2013 plaatsvindt in Antwerpen.

India is het gastland van de 35ste editie van het Vakantiesalon Vlaanderen dat van 24 tot 28 januari 2013 plaatsvindt in Antwerpen.

India doet het de laatste jaren goed als vakantiebestemming. Bijna 40.000 Belgen gingen vorig jaar op reis naar India. De Belgische markt kent een jaarlijkse groei van 9 procent. De goede vliegtuigverbindingen en de verbeterde infrastructuur in het land hebben bijgedragen tot deze mooie groeicijfers.

“De belangrijkste argumenten voor een reis naar India blijven echter de veelzijdigheid: India is geen land, India is een continent” zegt Alexandra Liebaert, projectverantwoordelijke van het Vakantiesalon Vlaanderen. “India is terecht trots op de verschillende culturen, talen, religies en tradities en wil die nog beter bekend maken bij het Belgische publiek”.

Op de grote India-stand zullen de bezoekers kunnen kennismaken met het aanbod van de verschillende deelstaten. In de verschillende hallen van Antwerp Expo mag de bezoeker zich verder aan tal van nieuwe binnen-en buitenlandse exposanten verwachten. En maakt ook B&B EXPO, de internationale beurs voor vakanties in gastenkamers, voortaan deel uit van het Vakantiesalon van Vlaanderen.

Praktisch

Vakantiesalon Vlaanderen en B&B EXPO vinden van 24 januari tot 28 januari 2013 plaats in Antwerp Expo, Antwerpen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content