Winterwandelingen in Bokrijk

Genieten van de winterse sfeer in Bokrijk. © De Zondag

Het Openluchtmuseum Bokrijk wordt in januari omgetoverd tot een magisch verlicht wandelpark waar je elk weekend op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond een wandeling kan maken.

“Elk weekend in januari kan je een frisse neuskomen halen te midden van de verlichte historische huizen en erven. Dit initiatief kadert in een streven naar een 365 dagen-opening van Bokrijk”, zegt Igor Philtjens, gedeputeerde van toerisme, cultuur en erfgoed. Je kan je uitstap ook combineren met een hapje of een drankje in herberg Sint-Gummarus in het Openluchtmuseum of brasserie Het Koetshuis bij parking 1. De Winterwandelingen kosten 2 euro per persoon. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen 1 euro. Bokrijkabonnees krijgen gratis toegang. Ook de parking is gratis (toegang via parking 1). Het park is open van 16 tot 21 uur. Nog een tip voor bezoekers: een zaklamp en stevige schoenen komen altijd van pas!

Abonnement voor het hele gezin

Laat je ook in het nieuwe jaar inspireren door het verleden. Op zaterdag 4 april opent het Openluchtmuseum opnieuw de deuren. Je bezoekt Bokrijk extra voordelig dankzij het Bokrijkabonnement. Voor 95 euro krijgt het hele gezin onbeperkt gratis toegang, inclusief 4 gratis parkingtickets en tal van voordelen bij andere parken. (De Zondag)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content