Loop eens door The Jane (en andere Antwerpse iconen)

© Urban Trail

De Urban Trail in Antwerpen stippelt dit jaar wel een heel bijzondere route uit. Op het parcours liggen onder andere tweesterrenrestaurant The Jane, Brouwerij De Koninck en Café Local.

De ruim 10.000 deelnemers aan de Urban Trail mogen zich aan een mooie looptocht verwachten doorheen Antwerpen. Eerder was al aangekondigd dat Brouwerij De Koninck, Café Local en Café Den Draak op het parcours van de loopwedstrijd liggen, maar daar komt nu nog eens een luisterrijke locatie bij.

Wie niet het budget heeft om er te gaan eten, kan binnenkort toch het bijzonder mooie restaurant The Jane bewonderen. Het langste parcours van twaalf kilometer zal namelijk recht doorheen de kapel van het voormalig militair ziekenhuis lopen.

Verrassing

Het volledige parcours wordt in de loop van februari prijsgegeven. Zeker is wel dat het geen doordeweeks loopje zal worden. ‘Dit jaar doet het parcours van Antwerpen een heel ander stuk van de stad aan en zullen ook heel wat Antwerpenaren die hun stad goed kennen verrast zijn,’ aldus Greg Broekmans van organisator Golazo sports. Inschrijven kan nu al.

Urban Trail

17 maart 2019

Deelname kost 25 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content