Gezocht: achtbaantester (m/v)

© iStock

Liefhebbers van achtbanen kunnen solliciteren voor een ideale vakantiebaan. De site uitmetkorting.nl zoekt namelijk vrijwilligers die deze attractie in de zeven grote pretparken van Nederland willen testen.

De onbetaalde baan houdt in dat een tester verschillende keren in enkele achtbanen gaat en een beoordeling geeft. Als diens maag het nog aankan, is het bovendien niet verboden om ook andere attracties in het te beoordelen pretpark te bezoeken.

Voor de uitverkoren liefhebbers liggen nog deze zomer zeven dagen boordevol loopings, snelheid en stijle afdalingen in het verschiet. Ze krijgen toegangskaarten voor de parken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland.

Ook mensen met beperking

Uitmetkorting.nl zoekt niet alleen de doorgewinterde thrillseekers, maar is ook benieuwd naar de ervaringen van mensen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen, vijftigplussers, mensen met een laag budget of kinderen.

Er hebben zich al 4000 gegadigden gemeld, maar sollicitaties mogen nog tot en met vrijdag opgestuurd worden. Je kans wagen kan hier. Succes!

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content