In beeld: hotelkamers met je eigen privézwembad

5415491

Grote hotels zijn in de zomer vaak zo onrustig, druk en lawaaierig dat gasten er onmogelijk van een rustige vakantie kunnen genieten. In deze hotels waar de gasten een eigen privézwembad hebben, kan dat wel.

Grote hotels kunnen in de zomer erg onrustig, druk, rumoerig of zelfs lawaaierig zijn. Elk bedje aan het zwembad is bezet door gasten die er om 8 uur ’s ochtends een handdoek op leggen om er vervolgens om 2 uur ’s middags pas gebruik van te maken. Lawaaierige kinderen maken het onmogelijk om rustig te kunnen zwemmen en alle gasten samen maken vaak zoveel kabaal dat je een rustige vakantie kan vergeten.

Initiatieven zoals 18+ hotels worden in het leven geroepen om meer rust te garanderen voor hotelgasten. En hotels worden gedwongen om regeltjes te verzinnen om het bezetten van de ligstoelen aan het zwembad te reguleren. Hoewel veel van deze initiatieven goed werken garandeert geen enkele maatregel een rustige vakantie zo goed als een eigen . Er zijn steeds meer hotels die juist dat bieden. Hotelvergelijkingssite Trivago maakte een overzicht van hotels in Frankrijk, Spanje, Italië of Griekenland waar je van je eigen privézwembad kunt genieten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content