In beeld: binnenkijken bij het beste hotel in Miami

Hotel The Setai in Miami werd afgelopen november door Conde Nast Traveller uitgeroepen tot het beste hotel in Miami. Ondertussen is er nog een reden bijgekomen waarom dit hotel zich tot de top mag rekenen: de gloednieuwe Ocean Suites.

Deze suites beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers, hebben allemaal een eigen balkon met schitterend uitzicht over de oceaan en de gasten kunnen genieten van een exclusieve service zoals dagelijks ontbijt in de kamer, wellnessbehandelingen in de kamer, gebruik van de Luxe Ocean Suite auto voor korte ritjes, hulp bij het in- en uitpakken van de bagage, gratis privé vervoer van en naar het vliegveld en onbeperkt films op de kamer……

900 vierkante meter grote suite

Kroonjuweel is de meer dan 900 vierkante meter grote Penthouse Suite die de volledige 40e verdieping van het hotel beslaat. Behalve twee woonkamers, een keuken, extra gastenverblijf en balkons rondom heeft dit appartment een eigen infinity pool en jacuzzi.

Hotel The Setai ligt direct aan het strand en combineert Aziatische waarden van eenvoud en elegantie met de Art Decor waar Miami’s South Beach bekend om staat. Gasten kunnen gebruik maken van een privéstrand, drie zwembaden, een Aziatische spa, verschillende restaurants en het conciergeteam dat de gasten in alles bijstaat.

Het veertig verdiepingen tellende glazen hotel behoort tot de hoogste gebouwen in Miami waardoor zeker de gasten op de bovenste verdiepingen een fantastisch uitzicht hebben. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content