Ik ga op reis en ik neem mee: vier gadgets om mijn trip nog leuker te maken

Draagbare DJ © GF
Jorik Leemans
Jorik Leemans Journalist

Met de krokusvakantie in zicht, ben je maar beter goed uitgerust. Vier reisgadgets die je nakende trip leuker kunnen maken.

1–Draagbare dj

Elke reis heeft zijn soundtrack nodig, dus een speaker die mee op pad kan, is een aanwinst voor elke reiziger. De SoundLink Flex van Bose is niet alleen stofdicht, hij blijft ook drijven op het wateroppervlak en is bestand tegen corrosie en uv-licht, zonder aan audiokwaliteit in te boeten. Met de lus hang je hem overigens gemakkelijk aan je tas.

169,95 euro, bosebelgium.be

2–World wide web

Aangezien je 4G-netwerk niet overal bereikbaar is (en buiten Europa ook behoorlijk duur kan zijn), opteren steeds meer reizigers voor draagbare internetrouters. Dit exemplaar gebruik je door ‘m aan te sluiten op een telefoonlader of powerbank en een USB-modem te implementeren. Zo kun je overal wifi genereren, voor je gps of zelfs Netflix.

27,90 dollar, store.gl-inet.com

World wide web
World wide web© GF

3–Herinneringen maken

Heimwee naar de analoge foto’s van vroeger, maar geen zin om rolletjes te ontwikkelen? Mini Evo, de laatste nieuwe telg van de Instax-familie, combineert een analoog design met moderne fototechnologie. Je kunt foto’s opslaan, bewerken en rechtstreeks printen. Kan meteen het fotoalbum in.

199,99 euro, instax.be

Herinneringen maken
Herinneringen maken© GF

4–En… actie!

Omdat een drone niet meteen voor iedereen weggelegd is, maar ook jij graag je avontuurlijke reis in beeld wilt brengen, kan een compacte camera handig zijn. Met de GoPro Hero 10 leg je al je acties vloeiend vast. De beeldstabilisatie zorgt er bovendien voor dat je beeld niet trilt. Ideaal om die ski- of klimvakantie te vereeuwigen.

429 euro, via coolblue.be

En... actie!
En… actie!© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content