IJsland voor sportievelingen: raften, wandelen door het wilde landschap of een sneeuwscootertocht op een gletsjer: in IJsland mag het wat ruiger zijn.

IJsland voor cultuurfanaten: van architecturale hoogstandjes tot vijfdaagse dansfestivals: ook op cultureel vlak heeft IJsland heel wat in petto.

IJsland voor kinderen en hun ouders: papegaaiduikers spotten of een echte walvissafari meemaken: het jonge volkje komt op IJsland ogen te kort.

IJsland voor rustzoekers: Amper 300.000 inwoners voor een land dat drie keer zo groot is als België: geen wonder dat je in IJsland nog tot rust kan komen.

Ellen de Wolf

IJsland voor sportievelingen: raften, wandelen door het wilde landschap of een sneeuwscootertocht op een gletsjer: in IJsland mag het wat ruiger zijn.IJsland voor cultuurfanaten: van architecturale hoogstandjes tot vijfdaagse dansfestivals: ook op cultureel vlak heeft IJsland heel wat in petto.IJsland voor kinderen en hun ouders: papegaaiduikers spotten of een echte walvissafari meemaken: het jonge volkje komt op IJsland ogen te kort.IJsland voor rustzoekers: Amper 300.000 inwoners voor een land dat drie keer zo groot is als België: geen wonder dat je in IJsland nog tot rust kan komen. Ellen de Wolf