Le Repère du Cerf: een gezellig vakantiehuisje voor vijf personen in een oude boerderij met open haard, stoer hertengewei en grote tuin in het hartje van de Ardennen.

GF
© GF

Het Verblijf: nieuwe gastenkamers in een prachtige driekantshoeve met rustige binnenkoer en tuin in het glooiende landschap van Vlaams-Brabant. Bij mooi weer wordt het bio-ontbijt op de koer opgediend.

GF
© GF

De Borgerij: nieuwe luxe vakantiewoning in het groene Hageland. Strak interieur met vintage details en een zalig zuidgerichte tuin met BBQ, strandstoelen...

GF
© GF

Huisje op Wielen: verhuur van drie hippe, kleurrijke caravans in Best (Noord-Brabant), ingericht met praktische spulletjes (potten&pannen) maar ook met Rituals producten, spelletjes en kaarsen. Ga je voor de Ibiza Blue, Pretty Pink of Green Village?

GF
© GF

Strandhuisjes Zeeland: Slapen op het strand? Het kan in Zeeland. Er is voor elk wat wils: van houten hutjes tot luxe strandvilla's.

GF
© GF

Pipowagen Warm Welkom: vrolijk ingerichte pipowagen met romantische bedstede en een aangrenzende knusse slaapwagen voor drie. Je vindt hem in het noorden van Nederlands Limburg.

GF
© GF

Meer originele plekjes om te overnachten vind je op de website Bijzonder plekje.

Le Repère du Cerf: een gezellig vakantiehuisje voor vijf personen in een oude boerderij met open haard, stoer hertengewei en grote tuin in het hartje van de Ardennen. Het Verblijf: nieuwe gastenkamers in een prachtige driekantshoeve met rustige binnenkoer en tuin in het glooiende landschap van Vlaams-Brabant. Bij mooi weer wordt het bio-ontbijt op de koer opgediend. De Borgerij: nieuwe luxe vakantiewoning in het groene Hageland. Strak interieur met vintage details en een zalig zuidgerichte tuin met BBQ, strandstoelen... Huisje op Wielen: verhuur van drie hippe, kleurrijke caravans in Best (Noord-Brabant), ingericht met praktische spulletjes (potten&pannen) maar ook met Rituals producten, spelletjes en kaarsen. Ga je voor de Ibiza Blue, Pretty Pink of Green Village? Strandhuisjes Zeeland: Slapen op het strand? Het kan in Zeeland. Er is voor elk wat wils: van houten hutjes tot luxe strandvilla's.Pipowagen Warm Welkom: vrolijk ingerichte pipowagen met romantische bedstede en een aangrenzende knusse slaapwagen voor drie. Je vindt hem in het noorden van Nederlands Limburg. Meer originele plekjes om te overnachten vind je op de website Bijzonder plekje.