Win twee weekendovernachtingen in het Brusselse Aloft hotel

Zin in een weekendje Brussel? Dan hebben wij de perfecte deal! Het hippe Aloft Brussels Schuman hotel bestaat op 17 september 5 jaar en daarom mag Knack Weekend 5x twee weekendovernachtingen weggegeven. Winnaars krijgen twee overnachtingen aangeboden in een van de 150 urban geïnspireerde hotelkamers van Aloft Brussels Schuman.

Aloft Brussels Schuman ligt in het hart van Europees district in Brussel, op loopafstand van het centrum. Het hotel heeft 150 ruime hotelkamers in de stijl van een New Yorks loft. De kamers zijn voorzien van ruime en comfortabele bedden, grote inloop regendouches en de nieuwste digitale snufjes, zoals een 42 inch flat screen TV. Uiteraard is er gratis wifi in het hele hotel en in de kamers.

Het hotel is ontworpen voor internationale reizigers die van ruimte en design houden. Na een dagje cultuur snuiven en shoppen kun je weer energie opdoen en genieten van een cocktail in de WXYZ Bar van Aloft. Meedoen? Laat ons dan weten hoe de artiest heet wiens (op muziek geïnspireerde) kunstwerken op dit moment tentoongesteld worden in Aloft.

Save the date! Op donderdagavond 17 september organiseert Aloft Brussels Schuman ook nog een speciaal Live @ Aloft event evenement om het 5-jarig bestaan van het hotel te vieren. Bijna alle artiesten waar het hotel in het verleden mee heeft samengewerkt zullen nieuwe en opkomende talenten introduceren. Verder zullen de DJ's van Animals Club plaatsnemen achter de draaitafel. Toegang is gratis. Ben jij er ook bij? Kijk voor meer informatie op de website van Aloft: http://www.aloftbrussels.com/.

Onze partners