Wild bij de notaris

28/09/15 om 09:44 - Bijgewerkt om 09:48

Middenin de Ardennen ligt mini-hotel l'Auberge du Notaire, in 2013 door Zoover uitgeroepen tot beste hotel in België. In oktober kunt u er terecht voor een speciaal wildarrangement.

Middenin de Ardennen, in Vielsalm, ligt l'Auberge du Notaire, een mini-hotel met negen kamers in een voormalige notariswoning en in 2013 door Zoover uitgeroepen tot het beste hotel in België.

De kamers zijn modern ingericht, maar met respect voor het verleden en de vroegere functie van het pand. In deze Auberge kunt u vanaf half oktober terecht voor een speciaal wildarrangement. Dat houdt in twee overnachtingen, twee gastronomische diners met wildgerechten en twee maal ontbijt voor 540 of 575 euro voor twee personen, afhankelijk van de gekozen kamer.

Een korter verblijf met één overnachting en één wilddiner is ook mogelijk, voor 325 of 344 euro voor twee personen. Wilt u wel gebruik maken van een van de twee arrangementen, maar houdt u niet van wildspecialiteiten, dan kunt u ook kiezen voor een ander verrassingsdiner. (MS)

Lees meer over:

Onze partners