Met de investeringen wil Weyts Vlaanderen verder uitbouwen en promoten als een kwaliteitsvolle en toegankelijke bestemming, "waar iedereen terecht kan voor een deugddoende vakantie". Om het Vlaamse logiesaanbod te versterken, zijn verdere investeringen van de uitbaters nodig. Zij krijgen nu een duwtje in de rug. "Door gericht te investeren in kindvriendelijkheid en toegankelijkheid, spelen we in op een duidelijke nood", zegt de minister.

"Elke Vlaming, ook wie een beperking heeft, moet in eigen land op vakantie kunnen gaan." Door in te zetten op kindvriendelijke voorzieningen wil Weyts Vlaanderen op de kaart zetten als aantrekkelijke toeristische bestemming voor families uit de hele wereld.

Met de investeringen wil Weyts Vlaanderen verder uitbouwen en promoten als een kwaliteitsvolle en toegankelijke bestemming, "waar iedereen terecht kan voor een deugddoende vakantie". Om het Vlaamse logiesaanbod te versterken, zijn verdere investeringen van de uitbaters nodig. Zij krijgen nu een duwtje in de rug. "Door gericht te investeren in kindvriendelijkheid en toegankelijkheid, spelen we in op een duidelijke nood", zegt de minister. "Elke Vlaming, ook wie een beperking heeft, moet in eigen land op vakantie kunnen gaan." Door in te zetten op kindvriendelijke voorzieningen wil Weyts Vlaanderen op de kaart zetten als aantrekkelijke toeristische bestemming voor families uit de hele wereld.