Het oorspronkelijke karakter van de huisjes is daarbij telkens intact gehouden. De huisjes bieden meestal plaats aan maximaal vier personen en liggen stuk voor stuk rustig tussen de wijngaarden. Ze zijn een goed vertrekpunt voor wandel- of fietstochten.

Kellerstoeckl Weber
© Kellerstoeckl Weber

Een voorbeeld zijn de huisjes van Weinloft Radlingberg bij Edlitz. Deze hebben een keuken en een klein terras en plaats voor vier personen. 's Ochtends is het heerlijk ontwaken in een hemelbed met zicht op de wijngaarden.

Meer tot vakantiehuisjes omgevormde Kellerstöckln vind je op de website Urlaub am Bauernhof.

Weinloft Radlingberg
© Weinloft Radlingberg
Het oorspronkelijke karakter van de huisjes is daarbij telkens intact gehouden. De huisjes bieden meestal plaats aan maximaal vier personen en liggen stuk voor stuk rustig tussen de wijngaarden. Ze zijn een goed vertrekpunt voor wandel- of fietstochten. Een voorbeeld zijn de huisjes van Weinloft Radlingberg bij Edlitz. Deze hebben een keuken en een klein terras en plaats voor vier personen. 's Ochtends is het heerlijk ontwaken in een hemelbed met zicht op de wijngaarden. Meer tot vakantiehuisjes omgevormde Kellerstöckln vind je op de website Urlaub am Bauernhof.