Het Moontain Hostel is een soort gelukkig huwelijk tussen een hotel en een jeugdherberg. Iedereen - koppels, soloreizigers, gezinnen met kinderen, groepen vrienden - vindt er de slaapplaats die hij zoekt. Hetzij een bed in een kamer die plaats biedt aan 4, 6, 8 of 12 personen of een privékamer met balkon of terras.

Moontain Hostel
© Moontain Hostel

Wat u ook kiest, u kunt altijd genieten van de nodige privacy, want alle bedden zijn voorzien van een gordijn, een eigen leeslampje, stopcontact en usb-aansluiting.

In de gemeenschappelijke ruimtes kunnen reizigers elkaar treffen en verhalen uitwisselen. Met de Moontain-app wordt een tijdelijke community gecreeerd en met een digitale armband die alle gasten krijgen, kunnen ze van alles ter plaatse regelen: toegang tot faciliteiten, betalen van hapjes en drankjes en deelname aan activiteiten.

Moontain Hostel
© Moontain Hostel

Die activiteiten kunnen zijn: muzikale optredens of speciale avonden, speciale uitstapjes in samenwerking met de plaatselijke toeristische dienst of activiteiten die de gasten zelf organiseren.

Via de website van Moontain Hostel boekt u niet alleen de kamers, maar kunt u ook ski's of een mountainbike huren, een skipas bestellen en activiteiten boeken. U profiteert dan bovendien van een speciaal tarief. (MS)

Het Moontain Hostel is een soort gelukkig huwelijk tussen een hotel en een jeugdherberg. Iedereen - koppels, soloreizigers, gezinnen met kinderen, groepen vrienden - vindt er de slaapplaats die hij zoekt. Hetzij een bed in een kamer die plaats biedt aan 4, 6, 8 of 12 personen of een privékamer met balkon of terras. Wat u ook kiest, u kunt altijd genieten van de nodige privacy, want alle bedden zijn voorzien van een gordijn, een eigen leeslampje, stopcontact en usb-aansluiting. In de gemeenschappelijke ruimtes kunnen reizigers elkaar treffen en verhalen uitwisselen. Met de Moontain-app wordt een tijdelijke community gecreeerd en met een digitale armband die alle gasten krijgen, kunnen ze van alles ter plaatse regelen: toegang tot faciliteiten, betalen van hapjes en drankjes en deelname aan activiteiten.Die activiteiten kunnen zijn: muzikale optredens of speciale avonden, speciale uitstapjes in samenwerking met de plaatselijke toeristische dienst of activiteiten die de gasten zelf organiseren. Via de website van Moontain Hostel boekt u niet alleen de kamers, maar kunt u ook ski's of een mountainbike huren, een skipas bestellen en activiteiten boeken. U profiteert dan bovendien van een speciaal tarief. (MS)