Overnachten: licht en kleur in Gent

© Andy De Decker

Simon Says, dat is een trendy koffiebar en B&B in één in Gent. Het historische pand is dé plek waar de Gentenaren heengaan voor een ontbijt of lunch, bereid met bioproducten, lekkere thee of koffie met of zonder taart.

Waar

Gent

Waarom

Lichtfestival van 29 januari tot 1 februari. Omdat de vorige editie onverwacht veel bezoekers trok, wordt het parcours dit keer langer. Ook zal er, in het kader van Gent als ‘Unesco Creative City of Music’, meer samenspel zijn tussen de kunstwerken en muziek.

B&B

Overnachten: licht en kleur in Gent
© Andy De Decker

Simon Says, dat is een trendy koffiebar en B&B in één. Het historische pand is dé plek waar de Gentenaren heengaan voor een ontbijt of lunch, bereid met bioproducten, lekkere thee of koffie met of zonder taart. De koffiebonen komen van de branderij Eveline Hoorens, de echtgenote van kunstenaar Panamarenko die de koffiebar opfleurde met gouden tekeningen op de muur.

Dat de uitbaters van Simon Says van kleur houden ziet u ook aan de geel, rood, blauw en groen geschilderde gevel. Op de eerste verdieping zijn er twee gastenkamers. Daarin kunt u naar keuze met z’n tweetjes of vieren overnachten. U hebt een eigen badkamer, iPod-dock, gratis wifi.

Overnachten: licht en kleur in Gent
© Simon Says

The Independent schreef over Simon Says : “You really feel like a house guest staying here, rather than just another traveler passing.” Is het niet precies hoe u zich in een B&B wilt voelen?

Vanaf 110 euro per nacht (op basis van twee personen), ontbijt inbegrepen.

Simon Says, Sluizeken 8, 9000 Gent, 09 233 03 43

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content