Punt-West Hotel & Beachresort is het antwoord op de groeiende vraag naar luxe resorts. In Nederland is er geen aanbod tussen de wereld van luxe hotels en de traditionele bungalowparken, maar daar komt nu verandering in.

GF
© GF

Het park telt appartementen en villa's voor twee tot acht personen die allemaal uitkijken over het Grevelingenmeer op het puntje van het eiland Goeree-Overflakkee in Zeeland.

De villa's werden gebouwd met natuurlijke materialen en liggen op mooie plekjes tussen de duinen of op het strand.

GF
© GF

Onderdeel van het park is de beachclub waar u het gevoel heeft in St. Tropez of Miami te vertoeven. Werelds aan het Strand bestaat onder andere uit een restaurant, bar en meerdere terrassen, een eigen strand en eigen marina.

Het nieuwe Hotel & Beachresort is ontworpen door architect Matthijs Zeelenberg en wordt geëxploiteerd door Oasis Parcs. In december van dit jaar zal het park volledig operationeel zijn met in totaal 72 strand- en duinvilla's en 20 hotelsuites.

GF
© GF

Boekt u een verblijf in het park tussen 5 juni en 31 december kunt u gebruik maken van een kennismakingsaanbod waarbij u geniet van 25 procent korting. (MS)

Punt-West Hotel & Beachresort is het antwoord op de groeiende vraag naar luxe resorts. In Nederland is er geen aanbod tussen de wereld van luxe hotels en de traditionele bungalowparken, maar daar komt nu verandering in.Het park telt appartementen en villa's voor twee tot acht personen die allemaal uitkijken over het Grevelingenmeer op het puntje van het eiland Goeree-Overflakkee in Zeeland.De villa's werden gebouwd met natuurlijke materialen en liggen op mooie plekjes tussen de duinen of op het strand.Onderdeel van het park is de beachclub waar u het gevoel heeft in St. Tropez of Miami te vertoeven. Werelds aan het Strand bestaat onder andere uit een restaurant, bar en meerdere terrassen, een eigen strand en eigen marina. Het nieuwe Hotel & Beachresort is ontworpen door architect Matthijs Zeelenberg en wordt geëxploiteerd door Oasis Parcs. In december van dit jaar zal het park volledig operationeel zijn met in totaal 72 strand- en duinvilla's en 20 hotelsuites.Boekt u een verblijf in het park tussen 5 juni en 31 december kunt u gebruik maken van een kennismakingsaanbod waarbij u geniet van 25 procent korting. (MS)