De twintig luxueuze Beach Villa's staan aan de rand van de duinen en bieden uitzicht over het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg, de verbinding tussen Rotterdam en de zee.

Landal GreenParks
© Landal GreenParks

Door de kleur gaan de huisjes op in het landschap. Ze bieden plaats aan vier of zes personen, hebben twee slaapkamers, woonkamer met eethoek, open keuken, en een grote veranda met tuinmeubilair.

In eerste instantie worden er 20 villa's gebouwd, later wordt het aantal uitgebreid tot 74. Ze kunnen het hele jaar door geboekt worden. (MS)

De twintig luxueuze Beach Villa's staan aan de rand van de duinen en bieden uitzicht over het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg, de verbinding tussen Rotterdam en de zee. Door de kleur gaan de huisjes op in het landschap. Ze bieden plaats aan vier of zes personen, hebben twee slaapkamers, woonkamer met eethoek, open keuken, en een grote veranda met tuinmeubilair. In eerste instantie worden er 20 villa's gebouwd, later wordt het aantal uitgebreid tot 74. Ze kunnen het hele jaar door geboekt worden. (MS)