Ibis De Haan ligt midden in de driehoek Oostende, Brugge en Blankenberge, tussen het strand en de polders aan de rand van de Duinbossen. Ideaal voor toeristen die graag de natuur willen intrekken om te wandelen of te fietsen.

Het hotel beschikt over een eigen parking op het hotelterrein en is gemakkelijk te bereiken met de trein en de kusttram. De tramhalte Zwarte Kiezel ligt op wandelafstand van het hotel.

GF
© GF

Een unieke troef van het nieuwe hotel is het verwarmde buitenzwembad. Ibis De Haan verwent zijn gasten daarnaast graag met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Voor zakelijke reizigers heeft ibis De Haan een gloednieuwe vergaderruimte die plaats biedt aan 40 personen.

Ibis De Haan ligt midden in de driehoek Oostende, Brugge en Blankenberge, tussen het strand en de polders aan de rand van de Duinbossen. Ideaal voor toeristen die graag de natuur willen intrekken om te wandelen of te fietsen.Het hotel beschikt over een eigen parking op het hotelterrein en is gemakkelijk te bereiken met de trein en de kusttram. De tramhalte Zwarte Kiezel ligt op wandelafstand van het hotel.Een unieke troef van het nieuwe hotel is het verwarmde buitenzwembad. Ibis De Haan verwent zijn gasten daarnaast graag met een uitgebreid ontbijtbuffet.Voor zakelijke reizigers heeft ibis De Haan een gloednieuwe vergaderruimte die plaats biedt aan 40 personen.