Uw verblijf start op vrijdagavond met een wijnproeverij en een vijfgangendiner in het restaurant van de Auberge de la Ferme. Zaterdagochtend leert een gids u hoe trekdieren ingespannen worden. Daarna bezoekt u het Landbouwmuseum waar u kennismaakt met het leven van de landbouwer. In de namiddag maakt u een rit in een open koets en mag u dieren voederen.

Alvorens het avonddiner geserveerd wordt, kunt u ontspannen in de jacuzzi in uw hotelkamer. Zondag begint met een ontbijt met streekgerechten en de rest van de dag kunt u zelf de omgeving ontdekken. Prijzen vanaf 330 euro. (MS)

Uw verblijf start op vrijdagavond met een wijnproeverij en een vijfgangendiner in het restaurant van de Auberge de la Ferme. Zaterdagochtend leert een gids u hoe trekdieren ingespannen worden. Daarna bezoekt u het Landbouwmuseum waar u kennismaakt met het leven van de landbouwer. In de namiddag maakt u een rit in een open koets en mag u dieren voederen. Alvorens het avonddiner geserveerd wordt, kunt u ontspannen in de jacuzzi in uw hotelkamer. Zondag begint met een ontbijt met streekgerechten en de rest van de dag kunt u zelf de omgeving ontdekken. Prijzen vanaf 330 euro. (MS)