1. Onder het motto 'Die Natur will dich zurück' heeft de Zwitserse toeristische dienst de website alp.holidaybooking.ch gelanceerd waarop 250 authentieke berghutten gebundeld staan: van een knus houten hutje voor twee tot een groot chalet met 20 bedden. Allemaal liggen ze op een mooi plekje middenin de natuur.

iStockphoto
© iStockphoto

2. Vroeger gebruikten herders eenvoudige hutjes op wielen om met hun kuddes door het Britse platteland te trekken. Tegenwoordig kan je ze als vakantiehuisje huren. Je vindt ze onder andere aan een meertje in Sommerset en in het glooiende Oxfordshire.

iStockphoto
© iStockphoto

3. Via de nieuwe start-up Tentrr kan je op de mooiste locaties in de staat New York een kampeerplekje op een privé-terrein huren. Er staat al een kant-en-klare tent op een houten platform met bedden, houten ligstoelen, een picknicktafel met bankjes, barbecue, zonnedouche en toilet voor je klaar. Binnenkort is Tentrr ook aanwezig in andere staten aan de oostkust van de VS en vanaf volgend jaar in Californië en het zuidwesten.

Tentrr
© Tentrr
Tentrr
© Tentrr
Tentrr
© Tentrr
Tentrr
© Tentrr
Tentrr
© Tentrr
1. Onder het motto 'Die Natur will dich zurück' heeft de Zwitserse toeristische dienst de website alp.holidaybooking.ch gelanceerd waarop 250 authentieke berghutten gebundeld staan: van een knus houten hutje voor twee tot een groot chalet met 20 bedden. Allemaal liggen ze op een mooi plekje middenin de natuur.2. Vroeger gebruikten herders eenvoudige hutjes op wielen om met hun kuddes door het Britse platteland te trekken. Tegenwoordig kan je ze als vakantiehuisje huren. Je vindt ze onder andere aan een meertje in Sommerset en in het glooiende Oxfordshire. 3. Via de nieuwe start-up Tentrr kan je op de mooiste locaties in de staat New York een kampeerplekje op een privé-terrein huren. Er staat al een kant-en-klare tent op een houten platform met bedden, houten ligstoelen, een picknicktafel met bankjes, barbecue, zonnedouche en toilet voor je klaar. Binnenkort is Tentrr ook aanwezig in andere staten aan de oostkust van de VS en vanaf volgend jaar in Californië en het zuidwesten.