Dit hotel heeft geen muren, geen plafond en geen sterren

© NullSternHotel

Fan van de natuur, maar niet van een aangedampt tentzeil of een hobbelige luchtmatras? Dan is dit de perfecte hotelkamer voor jou, zo meldt Travel+Leisure.

Niets zegt immers “room with a view” dan een hotelkamer zonder muren en zonder plafonds. Gewoon: een heel comfortabel bed en twee nachtkastjes aan de voet van een indrukwekkend berglandschap in Graubünden, Zwitserland.

Deze ietwat atypische hotelkamer is enig in zijn soort en werd opgericht door de makers die in 2008 al Null Stern Hotel (hotel zonder sterren, nvdr) oprichtten in een nucleaire schuilkelder. Hun slogan? “Het hotel zonder sterren, waar jij de enige ster bent.”

Dit concept in Zwitserland is heel wat, nuja, luxueuzer. Wie naar het toilet moet, plast gewoon in de omgeving (of heeft er een tien minuten durende wandeling voor over naar een openbaar toilet) en je reservatie kan ieder moment gecanceld worden, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Je krijgt dan weer wél een ongelofelijk uitzicht, ontzettend frisse lucht en een butler die je ’s ochtends een boterham en een kop koffie brengt.

Reserveer de hotelkamer hier voor zo’n 230 euro per nacht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content