De gekste diensten die luxehotels aanbieden

De gekste diensten die luxehotels aanbieden
© iStockphoto

via Listverse

Een kussengevechtpakket © Getty Images/iStockphoto

De Ritz hotels staan bekend om hun extravaganza, maar de vestiging in Palm Beach, Florida, heeft wel een heel speciale service ter beschikking gesteld van gezinnen die samen op reis zijn. De Family Pillow Fight Package kost zestig dollar en omvat satijnen kussens, een boek met andere familiespelletjes en een CD met songs als 'Hit Me With Your Best Shot'.

Het 'Ik haat Valentijn'-pakket © Getty Images/iStockphoto

Geen fan van Valentijn maar ben je verplicht op dat moment te reizen en dus vast te zitten met allemaal minnende koppeltjes in je hotel? Dan is het te hopen dat je bent gestrand in het Night and the Time Hotel in New York. Gasten die er alleen komen krijgen een dubbel shotje sterke drank bij het eten, een gratis pornozender op de televisie op hun kamer en het slaapwelritueel van roomservice bestaat uit zwarte kaarsen, zakdoekjes, een grote pot roomijs en films waarin liefdesbreuken centraal staan. Gezelli'.

Draagbare zuurstoftank © Getty Images/iStockphoto

Hoewel Boston nog altijd geen Peking is, verkoopt het Revere Hotel persoonlijke zuurstofmaskers met draagbare tank aan zijn gasten voor wanneer ze een wandeling in de stad maken. Zo'n POD kost 40 dollar en is goed voor 40 keer diep inhaleren. Jup, dat is dus 1 dollar per ademhaling.

Verlovingsuil © Getty Images/iStockphoto

Het Ashford Castle in Ierland is zo adembenemend mooi dat heel wat stelletjes zich er verloven. Daarom dat de uitbater de hulp inschakelt van Dingle, de uil die er al sinds 1999 in de toren woont. Trouwlustigen kunnen Dingle boeken die vervolgens tijdens het cruciale moment (een etentje, een wandeling rond het kasteel,...) komt aangevlogen met de verlovingsring in zijn klauwen.

Een goudvis op de kamer © Getty Images/iStockphoto

In het Happy Guest Hotel in Warrington (Verenigd Koninkrijk) kunnen gasten voor vijf Britse pond extra een vinnig kamergenootje bestellen. De goudvis, genaamd Happy, zal je gedurende je verblijf gezelschap houden. Volgens de hoteluitbaters en de razend enthousiaste gasten doet Happy zijn naam alle eer aan.

Een geurbutler © Getty Images/iStockphoto

Alle Rosewood Hotel-filialen hebben een 'fragrance butler': iemand die 24/24 bereikbaar is om met de meest exclusieve geuren aan te komen zetten. Handig voor wie enkel met handbagage reist zijn mooie parfumfles niet kon meenemen, of voor zij die zich op de terugweg taxfree een geurtje plannen aan te schaffen.

Robotpersoneel © Getty Images/iStockphoto

Ooit al eens ingecheckt geweest door een robot? Ga dan zeker naar het Japanse Henn-na Hotel, waar je enkel door robots bediend wordt. Er zijn leuke kawaii-figuurtjes, dinosaurussen, maar ook robots die heel goed lijken op échte jonge Japanse meisjes je op je wenken bedienen en vlot switchen tussen Japans, Engels, Chinees of Koreaans. Bekijk het hier.

Surflessen voor je hond © Getty Images/iStockphoto

Loews Coronado Bay Resort & Spa in San Diego staat bekend om zijn diervriendelijkheid en doet daar met hun Su'ruff Camp waar honden surflessen kunnen volgen bij een professional nog een schepje bovenop. Voor je lacht: honden hebben best wel aanleg om te leren golfsurfen!

Getuigedienst © Getty Images/iStockphoto

Je zou het eerder in Las Vegas verwachten, maar ook South Carolina's Wild Dunes Resort biedt een Best Man Service aan, waarbij een volstrekt onbekende plots speecht op jouw trouw en ervoor zorgt dat de bruidegom over niets hoeft te stressen. Tweeduizend dollar voor een weekend.

Een badkostuumautomaat © Getty Images/iStockphoto

We kennen het probleem: afreizen naar een locatie waar het plots ontzettend warm blijkt te zijn, of waar het hotel toch over een zwembad beschikt, en jij hebt je badkleding niet bij. The Standard in New York heeft een vending machine met zwembroeken, badpakken en bikini's van grote merken in de lobby staan precies voor dat soort voorvallen. Extra fijn: op de tailleband van de zwemkleding staan New Yorkse hotspots afgedrukt.