Bij de beoordeling kijkt de Stichting Bed & Breakfast Nederland naar de service en faciliteiten, en naar de reviews van de gasten. De winnaar kreeg van de gasten gemiddeld een 9,8. "Alles aan Het Hof van Laren ademt topklasse. Van de modern-landelijke inrichting tot het loungeterras aan de zwemvijver", zegt Hanny Arens, voorzitter van de Stichting.

De gastenkamer in Het Hof van Laren heeft een eigen badkamer en eetkamer, en rondom de boerderij ligt een mooie, door een tuinarchitect aangelegde tuin.

Nog twee andere B&B's in Nederland vielen in de prijzen: Comfortabel Rustpunt in Heerlen en De Korhoen in Nijverdal. (MS)

GF
© GF
GF
© GF
GF
© GF
Bij de beoordeling kijkt de Stichting Bed & Breakfast Nederland naar de service en faciliteiten, en naar de reviews van de gasten. De winnaar kreeg van de gasten gemiddeld een 9,8. "Alles aan Het Hof van Laren ademt topklasse. Van de modern-landelijke inrichting tot het loungeterras aan de zwemvijver", zegt Hanny Arens, voorzitter van de Stichting. De gastenkamer in Het Hof van Laren heeft een eigen badkamer en eetkamer, en rondom de boerderij ligt een mooie, door een tuinarchitect aangelegde tuin. Nog twee andere B&B's in Nederland vielen in de prijzen: Comfortabel Rustpunt in Heerlen en De Korhoen in Nijverdal. (MS)