U kunt zelf een route samenstellen of gebruikmaken van de trajectsuggesties van Relais & Châteaux. De hotels beschikken allemaal over een uitstekende keuken en liggen op prachtige locaties.

Landhuis Manoir Inter Scaldes ligt bijvoorbeeld vlak bij de Zeelandse stranden, het aristocratische Savelberg ligt in de buurt van Keukenhof en Den Haag en de elegante villa Het Roode Koper wordt omringd door de Veluwse bossen.

Om u enig idee te geven van de prijs: voor een parcours van 5 nachten betaalt u vanaf 969 euro per persoon. In de prijs zijn inbegrepen de overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer, ontbijt en diner zonder drank. (MS)

U kunt zelf een route samenstellen of gebruikmaken van de trajectsuggesties van Relais & Châteaux. De hotels beschikken allemaal over een uitstekende keuken en liggen op prachtige locaties. Landhuis Manoir Inter Scaldes ligt bijvoorbeeld vlak bij de Zeelandse stranden, het aristocratische Savelberg ligt in de buurt van Keukenhof en Den Haag en de elegante villa Het Roode Koper wordt omringd door de Veluwse bossen. Om u enig idee te geven van de prijs: voor een parcours van 5 nachten betaalt u vanaf 969 euro per persoon. In de prijs zijn inbegrepen de overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer, ontbijt en diner zonder drank. (MS)