Dat meldt boekingwebsite hotels.com. Toch is de gemiddelde kamerprijs nog altijd 75 procent hoger dan in dezelfde periode een jaar geleden.

De gemiddelde prijs van een hotelkamer in Londen tijdens de Spelen bedraagt momenteel 200 euro per nacht.

Volgens de boekingwebsite is het aanbod van hotelkamers in Londen de laatste tijd toegenomen. Het organisatiecomité van de Spelen heeft veel kamers vrijgegeven die eerst gereserveerd waren voor sponsoren, internationale sportbonden en pers. Ook zijn veel hotels afgestapt van de verplichting om voor langere tijd in een hotel te verblijven. Het kameraanbod voor een tweedaags bezoek neemt daardoor toe. (Belga/MS)

Dat meldt boekingwebsite hotels.com. Toch is de gemiddelde kamerprijs nog altijd 75 procent hoger dan in dezelfde periode een jaar geleden. De gemiddelde prijs van een hotelkamer in Londen tijdens de Spelen bedraagt momenteel 200 euro per nacht. Volgens de boekingwebsite is het aanbod van hotelkamers in Londen de laatste tijd toegenomen. Het organisatiecomité van de Spelen heeft veel kamers vrijgegeven die eerst gereserveerd waren voor sponsoren, internationale sportbonden en pers. Ook zijn veel hotels afgestapt van de verplichting om voor langere tijd in een hotel te verblijven. Het kameraanbod voor een tweedaags bezoek neemt daardoor toe. (Belga/MS)