De Amerikaanse hotelketen Holiday Inn bestaat 60 jaar en dat moet gevierd worden.

Wie op 1 oktober incheckt in een Holiday Inn in een tiental Europese landen, waaronder België, maakt kans om een diamant te vinden onder zijn hoofdkussen.

In één hotelkamer in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Rusland en Turkije ligt telkens een kussenvormige edelsteen van minimaal één karaat onder een kussen, zo liet een woordvoerder van de keten weten. Daarbij komen nog twee landen die op het laatste moment bekendgemaakt worden.

Op de facebookpagina van Holiday Inn kunnen gelukzoekers aanwijzingen vinden over de vindplaats van de diamanten. In totaal zouden de diamanten 30.000 euro waard zijn. (Belga/MS)

De Amerikaanse hotelketen Holiday Inn bestaat 60 jaar en dat moet gevierd worden. Wie op 1 oktober incheckt in een Holiday Inn in een tiental Europese landen, waaronder België, maakt kans om een diamant te vinden onder zijn hoofdkussen. In één hotelkamer in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Rusland en Turkije ligt telkens een kussenvormige edelsteen van minimaal één karaat onder een kussen, zo liet een woordvoerder van de keten weten. Daarbij komen nog twee landen die op het laatste moment bekendgemaakt worden. Op de facebookpagina van Holiday Inn kunnen gelukzoekers aanwijzingen vinden over de vindplaats van de diamanten. In totaal zouden de diamanten 30.000 euro waard zijn. (Belga/MS)