Na het festival United Holi Colorz in Luik en een gelijkaardig initiatief in Alleur in mei, strijken de Holi Festivals Of Colours onder de noemer Holi One in augustus ook neer in Brussel, gevolgd door een nieuwe editie van de Color Run begin september.

Deelnemers aan de evenementen worden met kleurenpoeder bedekt en gaan vervolgens aan het dansen of lopen. De trend is overgewaaid uit India, waar de komst van de lente elk jaar met veel kleur wordt gevierd.

Aan de Color Run rond Tour & Taxis in Brussel namen vorig jaar nog zo'n 15.000 mensen deel. (Belga)

Na het festival United Holi Colorz in Luik en een gelijkaardig initiatief in Alleur in mei, strijken de Holi Festivals Of Colours onder de noemer Holi One in augustus ook neer in Brussel, gevolgd door een nieuwe editie van de Color Run begin september. Deelnemers aan de evenementen worden met kleurenpoeder bedekt en gaan vervolgens aan het dansen of lopen. De trend is overgewaaid uit India, waar de komst van de lente elk jaar met veel kleur wordt gevierd.Aan de Color Run rond Tour & Taxis in Brussel namen vorig jaar nog zo'n 15.000 mensen deel. (Belga)