Steeds meer Vlamingen vinden de weg naar Nepal. De combinatie van de majestueuze Himalaya, de traditionele cultuur en de verschillende gastvrije bevolkingsgroepen, maken Nepal tot een van de aangenaamste reisbestemmingen in Azië.

Vreemde Kontinenten breidt het aanbod fors uit met sportieve trekkings, culturele groepsreizen en suggesties voor individuele reisformules in kleine groepjes. Vanaf 2805 euro kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een 25-daagse met uitgebreide trekking naar Dolpo in het westen van Nepal. Dit geïsoleerde gebied ligt achter het Dhaulagiri-massief en is slechts bereikbaar via enkele hoge passen die meer dan de helft van het jaar gesloten zijn.

Een 15-daagse (vanaf 1775 euro) brengt je naar de vallei van Kathmandu met een rijkdom aan middeleeuwse steden en prachtige tempels, van verscheidene religies en zeer uiteenlopende bevolkingsgroepen. Een 21-daagse (vanaf 2285 euro) brengt je per jeep naar Spiti en Lahaul, twee desolate valleien in het hart van Indiase Himalaya.

Meer informatie

Vreemde Kontinenten

Steeds meer Vlamingen vinden de weg naar Nepal. De combinatie van de majestueuze Himalaya, de traditionele cultuur en de verschillende gastvrije bevolkingsgroepen, maken Nepal tot een van de aangenaamste reisbestemmingen in Azië. Vreemde Kontinenten breidt het aanbod fors uit met sportieve trekkings, culturele groepsreizen en suggesties voor individuele reisformules in kleine groepjes. Vanaf 2805 euro kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een 25-daagse met uitgebreide trekking naar Dolpo in het westen van Nepal. Dit geïsoleerde gebied ligt achter het Dhaulagiri-massief en is slechts bereikbaar via enkele hoge passen die meer dan de helft van het jaar gesloten zijn. Een 15-daagse (vanaf 1775 euro) brengt je naar de vallei van Kathmandu met een rijkdom aan middeleeuwse steden en prachtige tempels, van verscheidene religies en zeer uiteenlopende bevolkingsgroepen. Een 21-daagse (vanaf 2285 euro) brengt je per jeep naar Spiti en Lahaul, twee desolate valleien in het hart van Indiase Himalaya. Meer informatieVreemde Kontinenten