Bij iedere KrisKrasreis staat aangegeven hoe die scoort op drie punten: planet, people en profit.

Bij planet evalueert KrisKras het transport, overnachtingen en activiteiten. Kamperen scoort bijvoorbeeld hoger dan een hotel, en een wandeling beter dan een tocht met een motorboot.

Bij people en profit gaat het erom of de lokale bevolking ook baat heeft bij de toeristen. Overnachten bij een gastgezin scoort op sociaal vlak beter dan kamperen, omdat het gastgezin eraan verdient.

De meter op de website vertelt alleen iets over het reisprogramma, maar de deelnemers kunnen zelf de score beïnvloeden door het reisgedrag of de activiteiten aan te passen.

KrisKras biedt begeleide groepsreizen voor jongeren van 18 tot 30 jaar naar een groot aantal bestemmingen in de hele wereld.

(MS)

Bij iedere KrisKrasreis staat aangegeven hoe die scoort op drie punten: planet, people en profit. Bij planet evalueert KrisKras het transport, overnachtingen en activiteiten. Kamperen scoort bijvoorbeeld hoger dan een hotel, en een wandeling beter dan een tocht met een motorboot. Bij people en profit gaat het erom of de lokale bevolking ook baat heeft bij de toeristen. Overnachten bij een gastgezin scoort op sociaal vlak beter dan kamperen, omdat het gastgezin eraan verdient. De meter op de website vertelt alleen iets over het reisprogramma, maar de deelnemers kunnen zelf de score beïnvloeden door het reisgedrag of de activiteiten aan te passen. KrisKras biedt begeleide groepsreizen voor jongeren van 18 tot 30 jaar naar een groot aantal bestemmingen in de hele wereld. (MS)