De actie Najaar in Scheldeland stelt tafelen, wandelen en bier centraal. Een gratis brochure beschrijft culinaire wandelingen in Aalst, Dendermonde en Ninove en vier bierdegustatiewandelingen. Onderweg kunt u in enkele cafés terecht waar u telkens wordt getrakteerd op twee bieren, geselecteerd door bierkenner Jef Van den Steen.

Daarnaast biedt het Scheldeland een logiesactie: voor 150 euro overnacht u in een B&B of hotel. Daarbij ontvangt u een gratis wandelpakket en een ander extraatje. Dat kan bijvoorbeeld een verwenavond zijn in een koffiebranderij, een voetreflexbehandeling of een andere wellnessbehandeling.

Informatie

Najaar in Scheldeland

Maaike Schwering

De actie Najaar in Scheldeland stelt tafelen, wandelen en bier centraal. Een gratis brochure beschrijft culinaire wandelingen in Aalst, Dendermonde en Ninove en vier bierdegustatiewandelingen. Onderweg kunt u in enkele cafés terecht waar u telkens wordt getrakteerd op twee bieren, geselecteerd door bierkenner Jef Van den Steen. Daarnaast biedt het Scheldeland een logiesactie: voor 150 euro overnacht u in een B&B of hotel. Daarbij ontvangt u een gratis wandelpakket en een ander extraatje. Dat kan bijvoorbeeld een verwenavond zijn in een koffiebranderij, een voetreflexbehandeling of een andere wellnessbehandeling.InformatieNajaar in Scheldeland Maaike Schwering