De nieuwe vakantiespecialist CampingXL verhuurt uitsluitend mooie accommodaties op vier- en vijfsterrencampings in Frankrijk, Spanje en België. Experts van CampingXL bezochten alle campings en maakten een selectie op basis van de aangeboden voorzieningen, kindvriendelijkheid en ligging.

Bovendien moeten de campings minimaal beschikken over een zwembad, een miniclub voor kinderen en een animatieprogramma aanbieden. Sommige stacaravans hebben twee badkamers en een terras met jacuzzi en hangmat.

Daarnaast biedt CampingXL ook bijzondere accommodaties aan, zoals een vissershuisje in Normandië of een Afrikaanse stacaravan aan de Côte d'Azur. (MS)

De nieuwe vakantiespecialist CampingXL verhuurt uitsluitend mooie accommodaties op vier- en vijfsterrencampings in Frankrijk, Spanje en België. Experts van CampingXL bezochten alle campings en maakten een selectie op basis van de aangeboden voorzieningen, kindvriendelijkheid en ligging. Bovendien moeten de campings minimaal beschikken over een zwembad, een miniclub voor kinderen en een animatieprogramma aanbieden. Sommige stacaravans hebben twee badkamers en een terras met jacuzzi en hangmat. Daarnaast biedt CampingXL ook bijzondere accommodaties aan, zoals een vissershuisje in Normandië of een Afrikaanse stacaravan aan de Côte d'Azur. (MS)