Het meest romantische hotel in Europa

In diezelfde categorie eindigde het hotel Tiara Yaktsa ook wereldwijd op de 2de plaats.

Elk hotel van Tiara heeft een uniek karakter en is omringd door cultureel erfgoed. De Tiara-hotels gaan er prat op hun klanten op een attente manier te ontvangen en hebben oog voor detail. Op die manier willen ze hun klanten voortdurend verrassen en aan hun verwachtingen voldoen.

Momenteel heeft de Tiara-groep vijf vestigingen, drie in Frankrijk en twee in Portugal. In Porto en Lissabon vindt u het Tiara Park Atlantic. Vlakbij Parijs ligt het Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly. In Cannes-Théoule sur Mer vind je het Tiara Miramar Beach Hôtel en in juli 2009 opende daar ook het hotel Tiara Yaktsa.

Tiara Yaktsa ligt aan de baai van Cannes, in Théoule-sur-Mer vlakbij de zee. Het hotel ligt niet ver van het bruisende Cannes. Hotel Tiara Yaktsa heeft 21 kamers en suites en draagt romantiek en discretie hoog in het vaandel.

Speciale lenteactie

Het hotel Tiara Yaktsa Cannes wil naar aanleiding van zijn nominatie op het Travellers’ Choice 2011 en zijn heropening op 1 april 2011 de klant in de bloemetjes zetten. Daarom houdt het hotel een speciale actie: “Vive le Printemps”.

Reserveer 3 nachten voor de prijs van 2 en verblijf in luxekamers en suites. Bovendien krijgt u een cadeaubon van 50 EUR, die u in het restaurant of in de hotelbar kan inwisselen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content