Met Pippi Langkous op avontuur door Zweden, de Zwitserse bergen in met Heidi of terug naar de middeleeuwen met Thea Beckman. Dat zijn een paar van de rondreizen met een kinderboek als thema die reisorganisatie Pharos aanbiedt.

Tijdens de 17 dagen durende rondreis door Zweden staat natuurlijk het attractiepark Astrid Lindgrens Värld op het programma, maar ook andere avonturen zoals slapen in een tipi, een eigen vlot bouwen of in een jeep op zoek gaan naar elanden.

GF
© GF

Een reis door de bergen in Zwitserland wordt helemaal anders wanneer je dat doet in het spoor van Heidi en haar vriendje Peter. De 10-daagse reis voert onder andere langs het Heidipfad bij het dorpje Maienfeld en het Heidimuseum.

De reis die het boek Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman volgt, loopt door drie landen: Duitsland, Italië en Oostenrijk. In 14 dagen stapt u net als de 16-jarige Dolf in een teletijdmachine die u meeneemt naar het middeleeuwse Europa.

Voor alle kinderboekenreizen geldt dat er telkens overnacht wordt in kindvriendelijke accommodaties. En natuurlijk krijgen de kinderen het betreffende kinderboek. Meer kindvriendelijke rondreizen vindt u op de website van Pharos reizen.

Met Pippi Langkous op avontuur door Zweden, de Zwitserse bergen in met Heidi of terug naar de middeleeuwen met Thea Beckman. Dat zijn een paar van de rondreizen met een kinderboek als thema die reisorganisatie Pharos aanbiedt.Tijdens de 17 dagen durende rondreis door Zweden staat natuurlijk het attractiepark Astrid Lindgrens Värld op het programma, maar ook andere avonturen zoals slapen in een tipi, een eigen vlot bouwen of in een jeep op zoek gaan naar elanden. Een reis door de bergen in Zwitserland wordt helemaal anders wanneer je dat doet in het spoor van Heidi en haar vriendje Peter. De 10-daagse reis voert onder andere langs het Heidipfad bij het dorpje Maienfeld en het Heidimuseum. De reis die het boek Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman volgt, loopt door drie landen: Duitsland, Italië en Oostenrijk. In 14 dagen stapt u net als de 16-jarige Dolf in een teletijdmachine die u meeneemt naar het middeleeuwse Europa. Voor alle kinderboekenreizen geldt dat er telkens overnacht wordt in kindvriendelijke accommodaties. En natuurlijk krijgen de kinderen het betreffende kinderboek. Meer kindvriendelijke rondreizen vindt u op de website van Pharos reizen.