Cuendet, het luxemerk van vakantiewoningenverhuurder Novasol, heeft zijn nieuwe zomerbrochure gelanceerd.

Cuendet biedt exclusieve villa's en landhuizen in Zuid-Europa. Vooral Italië is prominent aanwezig in de brochure, maar de reiziger vindt ook in Kroatië, Frankrijk, Spanje en Griekenland een ruim aanbod luxueuze vakantiewoningen.

De Cuendethuizen worden ingedeeld in drie klassen: driesterrenhuizen met een mooie ligging en een verzorgde inrichting, viersterrenhuizen op een zeer goede locatie en met een zeer goede inrichting en woningen met vijf sterren, het neusje van de zalm.

In de brochure ziet u aan de hand van symbolen meteen of een woning bijvoorbeeld uitkijkt over zee, of er een strand vlakbij ligt en of er een flexibele aankomstdag geldt. Om het de reiziger extra gemakkelijk te maken wordt de gids afgesloten met algemene informatie.

Maaike Schwering

Cuendet, het luxemerk van vakantiewoningenverhuurder Novasol, heeft zijn nieuwe zomerbrochure gelanceerd. Cuendet biedt exclusieve villa's en landhuizen in Zuid-Europa. Vooral Italië is prominent aanwezig in de brochure, maar de reiziger vindt ook in Kroatië, Frankrijk, Spanje en Griekenland een ruim aanbod luxueuze vakantiewoningen. De Cuendethuizen worden ingedeeld in drie klassen: driesterrenhuizen met een mooie ligging en een verzorgde inrichting, viersterrenhuizen op een zeer goede locatie en met een zeer goede inrichting en woningen met vijf sterren, het neusje van de zalm. In de brochure ziet u aan de hand van symbolen meteen of een woning bijvoorbeeld uitkijkt over zee, of er een strand vlakbij ligt en of er een flexibele aankomstdag geldt. Om het de reiziger extra gemakkelijk te maken wordt de gids afgesloten met algemene informatie. Maaike Schwering