Het beste kleine hotel in Nederland

© GF

Heemskerk Suites is niet zomaar een Amsterdams hotel. Met slechts vier en suite-kamers, een sterke focus op ecologisch ondernemen en alle aandacht voor rust en luxe richt het boutique hotel zich op gasten die iets extra’s zoeken. Persoonlijke aandacht, privacy, warmte en een huiselijke sfeer. De suites hebben allemaal een ruime slaapkamer, aparte woonkamer, badkamer met jacuzzi en een eigen keuken. En Heemskerk Suites is een hotel enkel voor volwassenen.

In 1996 nam Heemskerk het hotel over van zijn ouders en bracht het pand terug in authentieke stijl. Samen met zijn vrouw Sonia verbouwde Heemskerk vijf jaar geleden de oorspronkelijke tien kleine kamers tot vier ruime suites. De suites werden ingericht naar de vier elementen lucht, aarde, vuur en water en er werd een aantal ecologische aanpassingen gedaan. Zo draait het hotel grotendeels op de eigen zonnepanelen, wordt het regenwater gebruikt voor de toiletten en is het pand voorzien van eco-wifi.

Vorig jaar belandde Heemskerk Suites op nummer vijf in de European Hospitality Awards-verkiezing van beste hotels in Europa. Dit jaar werd het Amsterdamse hotel door haar gasten op reviewsite Trip Advisor uitgeroepen tot beste kleine hotel van Nederland, en ontving Heemskerk Suites een nominatie voor de prestigieuze Haute Grandeur – Global Hotel Awards.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content