Dat schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.

HEMA tekent vrijdag het contract met online reisbureau TravelBird. Als try-out worden in honderden HEMA-winkels in Nederland en België meerdaagse trips naar kerstmarkten verkocht, in samenwerking met busvervoerder Oad. TravelBird rekent op tienduizenden boekingen.

Touroperators van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) zijn in rep en roer over dit "bedreigende offensief van een agressieve prijsvechter buiten de branche die zich niet stoort aan de concurrentieregels en Garantiefondsverplichtingen". (Belga/MS)

Dat schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf. HEMA tekent vrijdag het contract met online reisbureau TravelBird. Als try-out worden in honderden HEMA-winkels in Nederland en België meerdaagse trips naar kerstmarkten verkocht, in samenwerking met busvervoerder Oad. TravelBird rekent op tienduizenden boekingen. Touroperators van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) zijn in rep en roer over dit "bedreigende offensief van een agressieve prijsvechter buiten de branche die zich niet stoort aan de concurrentieregels en Garantiefondsverplichtingen". (Belga/MS)