Ierland is de bakermat van Halloween, het Feest van de Doden. Overal in het land zijn er feesten, optochten en vreugdevuren.

Zo vindt in Derry tussen 29 en 31 oktober het grootste Halloweenstraatfeest in Europa plaats. In Ulster leert u in het American Folk Park alles over de geschiedenis van het feest terwijl geesten, reuzen en heksen het museum tot leven brengen.

Uiteraard wordt er ook in Dublin feest gevierd. Op 31 oktober trekt daar de Halloweenparade door de straten en met de Dublin Ghostbus Tour kunt u een tocht maken door de mysterieuze buurten van de stad.

Om helemaal in de sfeer te blijven kunt u overnachten in een van de vele haunted castles die Ierland rijk is.

Informatie Discover Ireland

Ierland is de bakermat van Halloween, het Feest van de Doden. Overal in het land zijn er feesten, optochten en vreugdevuren. Zo vindt in Derry tussen 29 en 31 oktober het grootste Halloweenstraatfeest in Europa plaats. In Ulster leert u in het American Folk Park alles over de geschiedenis van het feest terwijl geesten, reuzen en heksen het museum tot leven brengen. Uiteraard wordt er ook in Dublin feest gevierd. Op 31 oktober trekt daar de Halloweenparade door de straten en met de Dublin Ghostbus Tour kunt u een tocht maken door de mysterieuze buurten van de stad. Om helemaal in de sfeer te blijven kunt u overnachten in een van de vele haunted castles die Ierland rijk is. Informatie Discover Ireland