Grootste kerstmarkt in Nederland

In het weekend van 11 tot en met 13 december vindt in Dordrecht de grootste en gezelligste Kerstmarkt van Nederland plaats.

In het weekend van 11 tot en met 13 december vindt in Dordrecht de grootste en gezelligste Kerstmarkt van Nederland plaats.

De Kerstmarkt wordt donderdagavond officieel geopend met een spectaculaire show op de Kerstijsbaan.

Zo’n 325.000 mensen zullen de komende drie dagen een bezoek brengen aan de Kerstmarkt die langs de ruim 200 kramen in de historische binnenstad voert. Bezoekers kunnen de Kerstmarkt zeer gemakkelijk bereiken per openbaar vervoer, vanaf het station in Dordrecht is het slechts 5 minuten lopen over een speciale “groene” loper van ruim 700 meter die naar het begin van de Kerstmarkt loopt.

De stad is verder totaal in de sfeer van kerst is omgetoverd. De middeleeuwse Grote Kerk met zijn tuin in wintersferen, de historische Groenmarkt en de Voorstraat zijn niet te missen in het geheel.

Cadeautjes zijn er in overvloed. Maar het zijn niet alleen de pakjes die de Kerstmarkt maken tot wat het is. Dat doen de vele zingende koren en bands, de warme lekkernijen en natuurlijk de mooie kerstijsbaan op het Scheffersplein.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content