Groots Carnavalfeest in Bruparck

Leeuwen, Supermannen, prinsessen, clowns, piraten,… op 8 maart 2011 kom je ze allemaal tegen in The Village in Bruparck.

Bruparck wordt dan omgetoverd tot een groots Carnavaldorp voor kinderen. Iedereen is welkom van 13u tot 18u om mee te genieten van deze massale verkleedpartij.

Naar goede gewoonte organiseert Bruparck jaarlijks een groot carnavalsfeest waar honderden kinderen hun beste verkleedkunstjes tonen. Ook worden er tal van activiteiten voorzien met als absolute hoogtepunt: de verkiezing van Prins en Prinses carnaval.

Bruparck trakteert de ganse namiddag op allerhande randanimatie en workshops. Zo zijn er echte grimeurs om de kinderen te schminken, torenen steltlopers hoog boven de massa uit en worden de kinderen getrakteerd op snoep en geschenkjes.

In het ‘gekke hoedjes atelier’ leren de kinderen hoe ze zelf knotsgekke hoeden kunnen maken. En om 15u zet Crazy Deejay Ivo de boel op stelten met een spetterende disco show.

Om 17u30 is het tijd voor het moment suprême: de verkiezing van Prins en Prinses carnaval. De winnaars kunnen rekenen op een mooie prijs en mogen mee paraderen in een heuse carnavalstoet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content