Overnachten in het Schackenborg Slotkro van de Deense prins Joachim, met jeugdschrijvers Martine Lefevere en Marck Meul op ontdekkingstocht door 'hun' Ierland, een zomerse natuurexpeditie naar Spitsbergen of een vaart met de Hurtigruten langs de Noorse kust.

De nieuwste Ontdek-brochure van Gallia laat u tal van groene bestemmingen net iets origineler ontdekken. De brochure omvat arrangementen in Groot-Brittannië, Ierland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland die gedetailleerd met kaartjes en tips worden beschreven. U kunt de voorgestelde arrangementen allemaal naar uw eigen wensen aanpassen.

Arrangementen voor dichtbijbestemmingen zoals Nederland en Noord-Frankrijk vindt u in de Gallia Genietbrochure.

Maaike Schwering

Overnachten in het Schackenborg Slotkro van de Deense prins Joachim, met jeugdschrijvers Martine Lefevere en Marck Meul op ontdekkingstocht door 'hun' Ierland, een zomerse natuurexpeditie naar Spitsbergen of een vaart met de Hurtigruten langs de Noorse kust. De nieuwste Ontdek-brochure van Gallia laat u tal van groene bestemmingen net iets origineler ontdekken. De brochure omvat arrangementen in Groot-Brittannië, Ierland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland die gedetailleerd met kaartjes en tips worden beschreven. U kunt de voorgestelde arrangementen allemaal naar uw eigen wensen aanpassen. Arrangementen voor dichtbijbestemmingen zoals Nederland en Noord-Frankrijk vindt u in de Gallia Genietbrochure. Maaike Schwering