Van donderdag 4 februari tot en met maandag 8 februari opent het Vakantiesalon 2010 in Brussels Expo voor de 52ste keer zijn deuren. Griekenland is dit jaar eregast.

Meer dan 700 standhouders in vier paleizen zullen aanwezig zijn om de bezoekers van reisinformatie te voorzien.

Het Vakantiesalon wordt dit maal opgebouwd rond het thema "Reizen op maat". Deze beweging naar meer een meer persoonlijke "à la carte" invulling van de vakantie, speelt in op de individuele behoeftes van de reiziger en zet zich af tegen de gestandaardiseerde all-in formules.

Bijzondere blikvangers zijn de nieuwkomers Maleisië, dat elk jaar meer Belgische toeristen mag verwelkomen, Jordanië, Panama en Brazilië.

Topbestemmingen zoals Frankrijk, waaraan een volledig paleis gewijd is, en Spanje mogen ook niet ontbreken. Daarnaast vindt de bezoeker onder andere informatie over reizen in Europa en bestemmingen rond de Middellandse Zee.

Van donderdag 4 februari tot en met maandag 8 februari opent het Vakantiesalon 2010 in Brussels Expo voor de 52ste keer zijn deuren. Griekenland is dit jaar eregast. Meer dan 700 standhouders in vier paleizen zullen aanwezig zijn om de bezoekers van reisinformatie te voorzien. Het Vakantiesalon wordt dit maal opgebouwd rond het thema "Reizen op maat". Deze beweging naar meer een meer persoonlijke "à la carte" invulling van de vakantie, speelt in op de individuele behoeftes van de reiziger en zet zich af tegen de gestandaardiseerde all-in formules. Bijzondere blikvangers zijn de nieuwkomers Maleisië, dat elk jaar meer Belgische toeristen mag verwelkomen, Jordanië, Panama en Brazilië. Topbestemmingen zoals Frankrijk, waaraan een volledig paleis gewijd is, en Spanje mogen ook niet ontbreken. Daarnaast vindt de bezoeker onder andere informatie over reizen in Europa en bestemmingen rond de Middellandse Zee.