Het Kleinwalsertal ligt aan de noordrand van de Alpen, wordt omringd door maar liefst 36 bergtoppen en telt vier dorpjes: Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad. Het dal is met de auto enkel te bereiken via het Duitse Oberstdorf. 185 kilometer aan gemarkeerde wandelwegen brengen u van 1000 tot boven de 2500 meter, over zonovergoten bergweiden, door het bos, langs rotspartijen en langs ruisend water.

Oliver Farys, Kleinwalsertal Tourismus eGen
© Oliver Farys, Kleinwalsertal Tourismus eGen

Sommige wandelwegen bieden ontspanning en regeneratie, andere stimuleren lichaam en geest. Voor welke weg u ook kiest, iedereen wordt beloond met een fantastische panoramablik en frisse berglucht.

In het dagelijks leven speelt stress een grote rol. Maar wie tijdens zijn vakantie in Kleinwalsertal bewust een gang terug schakelt, geeft zijn lichaam de kans het eigen ritme terug te vinden. Dan pas kan het lichaam echt regenereren.

A. Rochau, Kleinwalsertal Tourismus eGen
© A. Rochau, Kleinwalsertal Tourismus eGen

Gewoon maar loslopen en ontdekken

Van luxe Spahotels, comfortabele appartementen en pensions tot gezellige berghutten - één ding hebben de accommodaties in Kleinwalsertal gemeen: direct voor de deur begint een veelzijdig natuurparadijs. Met de gastenkaart kunt u gratis gebruik maken van de Walserbus. Daarmee is alles in het Kleinwalsertal snel en comfortabel te bereiken.

Kleinwalsertal Tourismus eGen
© Kleinwalsertal Tourismus eGen

Geen zin om de berg te beklimmen? Van mei tot begin november brengen acht bergbanen en liften u naar boven. Op www.kleinwalsertal.com bieden verschillende accommodaties "Grenzenlos Wandern" arrangementen aan. Bij deze aanbiedingen is een ticket voor alle bergbanen inbegrepen. Voor drie nachten met ontbijt inclusief bergbaan ticket betaalt u bijvoorbeeld vanaf 122 euro per persoon.

Het Kleinwalsertal ligt aan de noordrand van de Alpen, wordt omringd door maar liefst 36 bergtoppen en telt vier dorpjes: Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad. Het dal is met de auto enkel te bereiken via het Duitse Oberstdorf. 185 kilometer aan gemarkeerde wandelwegen brengen u van 1000 tot boven de 2500 meter, over zonovergoten bergweiden, door het bos, langs rotspartijen en langs ruisend water. Sommige wandelwegen bieden ontspanning en regeneratie, andere stimuleren lichaam en geest. Voor welke weg u ook kiest, iedereen wordt beloond met een fantastische panoramablik en frisse berglucht. In het dagelijks leven speelt stress een grote rol. Maar wie tijdens zijn vakantie in Kleinwalsertal bewust een gang terug schakelt, geeft zijn lichaam de kans het eigen ritme terug te vinden. Dan pas kan het lichaam echt regenereren. Gewoon maar loslopen en ontdekkenVan luxe Spahotels, comfortabele appartementen en pensions tot gezellige berghutten - één ding hebben de accommodaties in Kleinwalsertal gemeen: direct voor de deur begint een veelzijdig natuurparadijs. Met de gastenkaart kunt u gratis gebruik maken van de Walserbus. Daarmee is alles in het Kleinwalsertal snel en comfortabel te bereiken.Geen zin om de berg te beklimmen? Van mei tot begin november brengen acht bergbanen en liften u naar boven. Op www.kleinwalsertal.com bieden verschillende accommodaties "Grenzenlos Wandern" arrangementen aan. Bij deze aanbiedingen is een ticket voor alle bergbanen inbegrepen. Voor drie nachten met ontbijt inclusief bergbaan ticket betaalt u bijvoorbeeld vanaf 122 euro per persoon.