Gratis op reis als reisbegeleider

© Thinkstock

KrisKras biedt jongeren tussen 23 en 33 jaar de kans om als reisbegeleider op reis te gaan. KrisKras betaalt in ruil voor je engagement je reizen en kosten ter plaatse.

Touroperator KrisKras uit Gent organiseert originele groepsreizen voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar: van Suriname tot de Italiaanse Alpen en van de Indiase Himalaya tot IJsland.

Ook weekendjes, zoals een wandelweekend in de Ardennen, en daguitstappen, bijvoorbeeld een dagje ballonvaren of kajakken staan op het programma. Bij alle reizen staat een verantwoorde manier van op pad gaan voorop.

KrisKras biedt jongeren tussen 23 en 33 jaar ook de kans om zelf als reisbegeleider mee te gaan. Op die manier kunnen ze gratis naar bestemmingen als Wales, Valencia, Burkina Faso of Rajasthan (India).

KrisKras organiseert jaarlijks twee opleidingen, in het voorjaar en in het najaar. Je leert er organisatorische vaardigheden, maar ook hoe je moet omgaan met andere culturen, hoe je duurzaam reist, hoe je conflicten oplost en hoe je omgaat met groepsdynamiek.

De eerstvolgende opleiding start in oktober en bestaat uit drie weekends. De cursus kost 350 euro. In die prijs zit begrepen de opleidingsweekends op basis van volpension, een stagereis en een terugkomdag. KrisKras betaalt in ruil voor je engagement je reizen en kosten ter plaatse. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content