Het veelzijdige Zwitserland leent zich dan ook uitstekend voor zo'n tour. Tijdens een rondreis van ruim 1600 km doorkruist u vier taalregio's, rijdt u over vijf Alpenpassen, passeert u elf werelderfgoederen en komt u langs elf meren.

Zo is er de Rijnwaterval (de grootste waterval in Europa), de 23 km lange Aletschgletsjer, het meer van Lugano, de stad Montreux aan het Meer van Genève, om maar een paar toppers te noemen.

U kunt de hele route afleggen of er enkele droomtrajecten uitkiezen. Reken voor de volledige tour op minimaal 9 dagen. Een kant-en-klaar pakket vindt u op de website.

De overnachtingen in hotels naar keuze, een huurauto, treinkaartje zijn in de prijs inbegrepen. U kunt de tour natuurlijk op eigen houtje afleggen of met de trein. Informatie over de Grand Tour, de hotels, trajecten en een gratis te downloaden app vindt u op de website My Switzerland.

(MS)

Het veelzijdige Zwitserland leent zich dan ook uitstekend voor zo'n tour. Tijdens een rondreis van ruim 1600 km doorkruist u vier taalregio's, rijdt u over vijf Alpenpassen, passeert u elf werelderfgoederen en komt u langs elf meren. Zo is er de Rijnwaterval (de grootste waterval in Europa), de 23 km lange Aletschgletsjer, het meer van Lugano, de stad Montreux aan het Meer van Genève, om maar een paar toppers te noemen. U kunt de hele route afleggen of er enkele droomtrajecten uitkiezen. Reken voor de volledige tour op minimaal 9 dagen. Een kant-en-klaar pakket vindt u op de website. De overnachtingen in hotels naar keuze, een huurauto, treinkaartje zijn in de prijs inbegrepen. U kunt de tour natuurlijk op eigen houtje afleggen of met de trein. Informatie over de Grand Tour, de hotels, trajecten en een gratis te downloaden app vindt u op de website My Switzerland. (MS)