Gossip Girl achterna

© Thinkstock

New York eens anders bekijken? Dat kan met de Gossip Girl-trips en Sex and the City-tours.

Ook al bent u nog nooit in New York geweest, veel plekjes kent u al uit een van de vele televisieseries die zich er afspelen. Denk maar aan Gossip Girl, The Sopranos, Friends en Sex and the City.

Al die series kunt u herbeleven met de locatietours die u kunt boeken via Connections. Tijdens een Gossip Girl-trip ontdekt u bijvoorbeeld de favoriete adresjes van de Waldorfs en Woodsens, met de Sex and the City-tour kunt u een cupcake eten bij de bakker waar de vier vriendinnen kwamen. Locatietours kosten tussen de 20 en 39 euro.

Een andere originele manier om New York te bekijken is op de fiets. De NYC Greenway is een verkeersvrij fietspad dat om een deel van Manhattan loopt. U hebt bij Connections de keuze tussen een fietstocht onder begeleiding of een huurfiets waarmee u zelf op ontdekkingstocht gaat. De prijzen liggen tussen de 47 en 56 euro.

Een wel zeer spectaculaire manier om New York te zien is vanuit een helikopter. U kunt kiezen uit drie routes, de prijs varieert tussen de 128 en 250 euro. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content