De kosten van de veiligheidsuitrusting worden geraamd op 76 miljoen euro. Een deel wordt opgehoest door de lokale autoriteiten, de rest zal worden betaald door de federale regering en door de deelstaat Californië.

Volgens een lokale zender zouden de barrières aan beide zijden van de brug tot zes meter hoog worden. De werken zouden tegen 2018 klaar moeten zijn.

Sinds de opening in 1937 pleegden al meer dan 1.400 mensen zelfmoord door van de bekende brug te springen. Vorig jaar werd een triest record bereikt, met 46 zelfdodingen op één jaar. (Belga/MS)

De kosten van de veiligheidsuitrusting worden geraamd op 76 miljoen euro. Een deel wordt opgehoest door de lokale autoriteiten, de rest zal worden betaald door de federale regering en door de deelstaat Californië. Volgens een lokale zender zouden de barrières aan beide zijden van de brug tot zes meter hoog worden. De werken zouden tegen 2018 klaar moeten zijn. Sinds de opening in 1937 pleegden al meer dan 1.400 mensen zelfmoord door van de bekende brug te springen. Vorig jaar werd een triest record bereikt, met 46 zelfdodingen op één jaar. (Belga/MS)